Tämä on mun unipäiväkija.

Ikää tältä puolelta löytyy vaivaiset 15-vuotta. Joidenkin mielestä vähän, toisten mielestä paljon. Riippuu asenteesta ja näkökulmasta. Omasta mielestäni juuri sopivasti. Lukion ensimmäinen luokka menossa ja joululoma juuri alkanut. Elämä on tällä hetkellä sekavaa, mutta täytyy sanoa, että on sitä paljon huomopiakin aikoja nähty.

Itsestäni en vaivaudu kertomaan sen enempää. Saatte ottaa ihan itse selvää, jos jotain muka kiinostaa. Jossain vaiheessa saatan ehkä laittaa tänne linkin viralliseen blogiini, josta joku voi poimia yhden puolen minusta. Ja jos se joku on taitava, se näkee sen toisenkin. Pitäisi varmaan alkaa kirjoitta paperipäiväkirjaa. En tiedä miksi, mutta täytyykö jokaiselle mielihalulle olla oikeasti joku syy?

Noh, kukkaruukusta takaisin asiaan: tämä on unipäiväkirja, jota pyrin tästä eteenpäin pitämään säännöllisen epäsäännöllisesti (siis silloin, kun uneksin jostain kirjoittamisen arvoisesta). En ole ennen pitänyt tällaista päiväkirjaa, joten en oikeastaan tiedä, miten tämä toimii, mutta eiköhän se tässä ajan myötä selkene. Nyt kuitenkin alkusi mielessäni on pari vanhempaa unta, jotka haluan kirjoittaa ylös.

So be it.

//Ja siis vielä lisäisin, että jos joku sattuu tänne eksymään, niin näitä unia on lupa analysoida ja kommentoida.